Er kunnen trainingen worden gepland om de algemene Rentman-kennis van jouw team te verbeteren of om dieper in te gaan op specifieke onderwerpen.

.

Training op maat

Onze trainers zullen jouw team (optimale groepsgrootte van 4 personen) bijstaan met zorgvuldig voorbereide trainingssessies die zijn afgestemd op jullie behoeften. De training bestaat uit een gesprek om de behoeften te beoordelen, een walkthrough van de relevante modules, kleine oefeningen om praktische ervaring op te doen met Rentman en, indien gewenst, een quiz aan het einde.

Een training kan nuttig zijn als:

• Je Rentman zo snel en soepel mogelijk wilt implementeren;
  • Je een groot team hebt dat tegelijkertijd moet onboarden;
  • Je bedrijf Rentman in een specifieke industrie of context gebruikt;
  • Je al bekend bent met Rentman, maar wilt meer van de mogelijkheden verkennen;
  • Een nieuw team of een nieuwe collega gaat met de software werken.

Mogelijke onderwerpen voor trainingen zijn:

• Algemene implementatie
  • Magazijn beheer
  • Account-/projectmanagement
  • Planning van medewerkers
  • Interactieve training (opdracht, kennistests, certificering)

Trainingsmethoden die wij  bestaan uit:

• TeamViewer - Training via een TeamViewer schermdeling
  • Op locatie - Een Rentman trainer bezoekt jouw bedrijf. Wil jij een training op locatie volgen? Vul dan dit formulier in: Boek een training op locatie.
  • Bij Rentman - Ons kantoor is (bijna) altijd open! Jouw team is van harte welkom voor een training in Utrecht, Nederland.

Als medewerkers van verschillende afdelingen de training volgen, kun je ook aparte trainingsblokken inrichten. Op die manier krijgt iedereen informatie die relevant is voor zijn of haar rol.

Tips om jouw training te maximaliseren

Een goede voorbereiding is het halve werk! Hoe vertrouwder je bent met Rentman (onze video's zijn een goed begin), hoe effectiever jouw training zal zijn.

Trainingspakketten kunnen worden geboekt in tijdsloten van 4 uur; voor elk slot rekenen wij € 440 of US$530. Extra kosten zijn van toepassing voor trainingen die buiten Nederland worden gegeven. Neem contact op met onze support medewerkers om een offerte te ontvangen.

Training voor het creëren van document templates

Spookt de document template editor door jouw dromen? Dan kan onze document template specialist je vertellen wat er allemaal mogelijk is met document templates in Rentman. Aan het eind van de training heb je een eenvoudig en functioneel document gemaakt dat klaar is voor gebruik. Om er zeker van te zijn dat het mogelijk is om een document te maken tijdens deze workshop, verzoeken wij je om ons 5 dagen voor de workshop de wensen toe te sturen. Na deze workshop zul je de functionaliteiten van de document template editor begrijpen. Houdt er rekening mee dat deze workshop geen gevorderde cursus is voor CSS-programmering van document templates.

De training voor het creëren van document templates is een pakket van 4 uur training met een eenmalig tarief van € 350 of US$450.

Import training

Om je te helpen contacten, materiaal, voertuigen, of medewerkers op de juiste manier in je Rentman database in te voeren, bieden we je twee meetings aan van elk 2 uur. In de eerste meeting bekijken we jouw importbestand en lopen we met je door de importprocedure. Je kunt je op het eerste gesprek voorbereiden met een handleiding die je door onze import-experts zal worden toegestuurd.

In de tweede bijeenkomst bekijken we je set-up en geven we tips en tricks:

• Hulp bij het opzetten van het importbestand;
  • Walkthrough van de importprocedure;
  • Debugging van mogelijke fouten in je importbestand.

De import training is een pakket van 4 uur training met een eenmalig tarief van € 350 of US$450.

Integratie walkthrough en troubleshooten

Wil je een extern programma met Rentman integreren, maar weet je niet waar te beginnen? We kunnen je door een integratie tussen Rentman en een van de bestaande integraties leiden. We zullen de integratie debuggen indien nodig.

Integratie walkthrough en troubleshooten wordt aangeboden tegen een uurtarief van € 170 of US$205.