Je annuleert je Rentman-account in de Configuratiemodule. In dit artikel lees je wie bevoegd is om te annuleren, wat er daarna met je gegevens gebeurt en hoe je jouw licentie opnieuw activeert als je van gedachten verandert.
Voordat je start
- Elke poweruser met toegang tot de Configuratiemodule kan het account annuleren.
Je licentie annuleren
- Ga naar de Configuratiemodule > Account > Licentie.
- Klik op Licentie annuleren.
- Selecteer de reden waarom je annuleert en beantwoord de vervolgvraag.
- Klik op Volgende.
- (Optioneel) Kies een van de opties uit de stap Hoe kunnen we helpen.
- Klik op Volgende.
- Controleer het overzicht en de datum waarop je toegang eindigt.
- Klik op Annulering bevestigen en klik er nogmaals op om te bevestigen.
Je kan op elk moment vóór de laatste stap stoppen door op Blijf bij Rentman te klikken. Er verandert niets totdat je bevestigt.
Wat gebeurt er als je annuleert
Je behoudt volledige toegang tot je account en alle gegevens tot het einde van je huidige factuurperiode. Vóór die datum wordt er niets uitgeschakeld of verwijderd. De datum wordt weergegeven in de bevestigingsstap en daarna op de licentiepagina.
We sturen een bevestigingsmail naar jou, naar de accounteigenaar en de financiële contactpersoon van het account. Dit betekent dat meerdere personen binnen je organisatie weten dat het account is geannuleerd.
Op de licentiepagina wordt de knop Licentie bewerken vervangen door Licentie heractiveren. Een banner toont de einddatum van je licentie.
Je account heractiveren
Je kan een annulering ongedaan maken. Hoe je dit doet, hangt af van of je toegang al is beëindigd.
Voordat toegang eindigt
- Ga naar de Configuratiemodule > Account > Licentie.
- Klik op Licentie heractiveren.
In de bevestigingsmail vind je ook een directe link naar jouw licentiepagina.
Nadat toegang eindigt
Na de einddatum kun je de licentie niet zelf opnieuw activeren. Neem binnen 90 dagen na deze datum contact op met onze supportafdeling, dan herstellen wij je account en gegevens.
Als je het account niet zelf kan annuleren
Als jouw gebruikersrol geen toegang heeft tot de Configuratiemodule, zie je de knop Licentie annuleren ook niet. Vraag een collega met toegang om de licentie te annuleren. Als niemand binnen je organisatie toegang heeft, kun je een annuleringsverzoek indienen en wij regelen het voor je.
Veelgestelde vragen
Ja. Je kan producten, add-ons of extra powerusers verwijderen en behouden wat je daadwerkelijk gebruikt. Ga naar de Configuratiemodule > Account > Licentie en klik op Licentie bewerken. We bieden deze optie ook aan tijdens het annuleringsproces, bij de stap Hoe we je kunnen helpen.
Alleen een poweruser met toegang tot de Configuratiemodule kan annuleren. Wanneer dit gebeurt, sturen we een e-mail naar jouw, de accounteigenaar en de contactpersoon voor financiën, zodat de annulering niet onopgemerkt blijft. Als de annulering niet de bedoeling was, klik dan op Licentie heractiveren op de licentiepagina..
Je kan een annulering starten via de mobiele app, maar we raden aan om dit via de licentiepagina te doen. Op de website zie je wat je account bevat, de exacte datum waarop je toegang eindigt en de alternatieven voor annulering.