Optie voor digitaal ondertekenen toevoegen

In Rentman heb je de mogelijkheid om aan elk document een "Digitaal ondertekenen" knop toe te voegen (zoals pakbonnen of offertes). Wanneer iemand op deze knop klikt, wordt hij naar een webpagina geleid waar hij het document kan ondertekenen. Ondertekende documenten worden vervolgens opgeslagen op het tabblad "Algemeen" van uw project.

Wanneer een klant een offerte digitaal ondertekent, gaat de projectstatus automatisch van "Optie" naar "Bevestigd".

Beschikbaar voor: Lite Klassiek Pro

Voeg digitale ondertekening toe aan een sjabloon

Sleep tijdens het bewerken van een template de 'Digitaal ondertekenen' module (in de rechterkolom) in het document om deze knop toe te voegen.

Als u de module "Digitaal ondertekenen" in een subprojectsectie van de sjabloon laat vallen, wordt de knop alleen verbonden met de subprojecten.

Om digitale ondertekening mogelijk te maken, ga naar settings Configuratiemodule> Klantcommunicatie > Communicatie en in de sectie Digitale ondertekening, vul "Ja" in voor Laat klant digitaal ondertekenen.

Pas digitaal ondertekenen aan

Je kan de 'Digitaal ondertekenen' knop aanpassen (met tekst, kleur, grootte en lettertype) om met andere documentstijlen overeen te komen.

In settings Configuratiemodule> Klantcommunicatie > Communicatie vindt u een lijst met opties voor het digitaal ondertekenen:

• Logo (upload uw bedrijfslogo)
  • Laat klanten digitaal ondertekenen
  • De klant kan opmerkingen toevoegen aan de digitale handtekening
  • De klant kan ook verlopen strookjes ondertekenen