Maak een persoonlijke e-mailhandtekening

In Rentman kun je een e-mailhandtekening maken. Dit is handig om je uitgaande e-mails te personaliseren met je persoonlijke en bedrijfsgegevens. In dit artikel leggen we uit hoe je dit doet.

-

Maak een e-mailhandtekening

1. Ga naar de instellingen settings Configuratie module> Klantcommunicatie > Communicatie
  2. Schrijf onder E-mailhandtekening je handtekening.
  3. Klik op Opslaan  om je werk op te slaan.

Voeg afbeeldingen toe aan uw handtekening

Lees ons artikel over afbeeldingen toevoegen.

Voeg een variabele toe

Variabelen zijn handig om aangepaste informatie aan je handtekening toe te voegen. Rentman "haalt" deze gegevens automatisch uit je database of account.

1. Kies een hoofdvariabele en sub variabele (optioneel).
  2. De variabele wordt automatisch toegevoegd en je uiteindelijke tekst ziet er ongeveer zo uit: