Bestanden die je uploadt in Rentman, nemen schijfruimte in beslag. Afhankelijk van je Rentman pakket is er een bepaalde hoeveelheid schijfruimte voor jouw account beschikbaar.

Schijfruimte wordt alleen verbruikt door geüploade bestanden en gemaakte documenten (zoals offertes, facturen etc.). Wanneer je de limiet voor jouw schijfruimte nadert, ontvang je van ons tijdig een melding. Je kan er dan voor kiezen om bepaalde bestanden te verwijderen of extra schijfruimte aan te schaffen.

.

Verbruikte schijfruimte bekijken

1. Ga naar de Configuratiemodule > Account > Licenties.

Extra schijfruimte aanschaffen

1. Volg (opnieuw) de stappen voor het activeren van je Rentman account. Gedurende dit proces kan je aangeven hoeveel extra schijfruimte je nodig denkt te hebben.