Hoe verander ik het lettertype van mijn documenttekst?

De template bewerker heeft verschillende ingebouwde lettertype waar je uit kunt kiezen. Om van lettertype te veranderen, neem dan de stappen uit dit artikel.

.

Extra lettertypes

Als je jouw lettertype tussen de standaard opties niet kan vinden, kan je een Google Font toevoegen.

1. In het Stijl menu, klik op de knop 'Stijl bewerken'.
  2. Plak de volgende code in de CSS pop-up:
    body, td, th, p {
    GOOGLE FONT CSS HIER
    }
  3. Open een nieuw tabblad in de browser en ga naar Google Fonts.

4. Kies een van de vele lettertypes.

5. Klik op '+ Select this style' naast het lettertype om het toe te voegen aan je selectie.
  6. Klik op de balk om te openen en kopieer de code in het 'Specify in CSS' veld (bijvoorbeeld: font-family: 'Montserrat', sans-serif;)
  7. Ga terug naar de Rentman template bewerker en vervang 'GOOGLE FONT CSS HIER' met de code in de CSS pop-up.
  8. Opslaan

Let op: Het nieuwe lettertype zal niet verschijnen in de template bewerker, maar alleen als je het document gegenereerd hebt.