Maak een voorvertoning van een back-up

In dit artikel leggen we je uit hoe je een voorvertoning van een back-up maakt van jouw Rentman omgeving.

.

Herstel een voorvertoning

1. Log in bij Rentman
  2. Ga naar settings ConfigurationAccount > Back-ups
  3. Selecteer de back-up die je wilt herstellen
  4. Klik op + Voorveroning maken
  5. In de pop-up, klik op Voorvertoning aanmaken

Let op: een voorvertoning maken kan ongeveer 30 minuten duren.

Open een voorvertoning

1. Selecteer de back-up die je herstelt hebt
  2. Klik op open voorvertoning
  3. Er opent zich een nieuwe pagina waar je kan inloggen op de voorvertoning
  4. Dezelfde inloggegevens kunnen gebruikt worden als bij je normale Rentman account.

In de voorvertoning zie je hoe jouw account en projecten waren op dat moment, zodat je wijzigingen kan aanbrengen aan jouw huidige workspace gebaseerd op deze informatie. Let op: je kan niks wijzigen of aanpassen in de voorvertoning.

Let op: voorvertoningen worden na 7 dagen verwijderd.

Herstellen van de back-up

In het geval dat je jouw account moet herstellen naar een bepaalde back-up, moet je contact opnemen met het Support team. Meer informatie over het herstellen van back-ups is hier te vinden: Database backups.