Je kunt bestanden uploaden naar Rentman zodat je medewerkers deze kunnen downloaden. Je kunt het bestandsbeheersysteem gebruiken om kaarten (van je locaties), riders en scenario's (van je projecten) op te slaan.

Je kunt bestanden toevoegen in de volgende modules:

• Projecten
  • Inhuur
  • Materialen
  • Medewerkers
  • Voertuigen
  • Contacten
  • Taken

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je bestanden kunt toevoegen en downloaden.-

Voeg een bestand toe

Extra rechten zijn vereist voor het toevoegen of downloaden van bestanden. Lees hierover meer in ons artikel over power users.

1. Ga naar een module.
  2. Open (bewerk) een project, materiaal, contact (etc.)
  3. Scrol omlaag naar bestanden
  4. Klik op + toevoegen of Bestand toevoegen
  5. Zet een bestand neer of klik om te uploaden.

Bestanden downloaden

1. Ga naar een module.
  2. Open (bewerk) een project, materiaal, contact (etc.)
  3. Scrol omlaag naar bestanden
  4. Klik direct op het bestand en klik op Download of klik op de drie stippen more_vert om te downloaden.

Krijg extra schijfruimte

Gegenereerde documenten en bestanden die je uploadt naar Rentman nemen schijfruimte in beslag. Lees dit artikel voor meer informatie.