Upgrade, downgrade of beëindig je licentie

Hoe upgrade ik mijn licentie?

1. Ga naar de instellingen Configuratie module > Account > Licentie.
  2. Kies  Licentie aanpassen
  3. Specificeer of je extra power users zou willen.
  4. In de volgende sectie kun je kiezen welke producten je zou willen toevoegen en welke licentie.
    Voor meer informatie over onze producten en de features die er bij horen kun je onze prijzen pagina bezoeken.
  5. Kies nu welke Add-ons je graag aan je account zou willen toevoegen.

- Diskspace

- Offertes & Facturatie

- Materiaalplanning

- Meerdere voorraadlocaties

6. Kies  Volgende Stap
  7. Controleer of vul je facturatiegegevens en betalingsinformatie in.
  8. Lees, en ga akkoord met, de machtiging.
  9. Kies  Volgende stap
  10. Lees, en ga akkoord met, de gebruikersvoorwaarden en klik op Bevestigen
  11. Als je niet-opgeslagen data hebt, sla dit dan eerst op. Anders verlies je deze data.
  12. Refresh de pagina om Rentman te herladen.

Hoe downgrade ik mijn licentie?

1. Ga naar de instellingen Configuratie module > Account > Licentie.
  2. Kies  Licentie aanpassen
  3. Specificeer of je meer of minder power users zou willen.
  4. Deselect hier welke producten je graag zou willen verwijderen uit je account of naar welke licentie je graag zou willen downgraden.
  5. Kies Volgende stap
  6. Controleer of vul je facturatiegegevens en betalingsinformatie in.
  7. Lees, en ga akkoord met, de machtiging.
  8. Kies Volgende stap
  9. Lees, en ga akkoord met, de gebruikersvoorwaarden en klik Bevestigen.
  10. Als je niet-opgeslagen data hebt, sla dit dan eerst op. Anders verlies je deze data.
  11. Refresh de pagina om Rentman te herladen.

Hoe en wanneer gaan mijn nieuwe maandelijkse kosten in?

Na het downraden van je licentie:
Je nieuwe kosten en licentie gaan vanaf de volgende licentieperiode in, Dus vanaf de datum van de volgende factuur. Zelfs als de periode van de licentie langer is dan een maand. Wij sturen geen creditfactuur als het aantal powerusers naar beneden is aangepast gedurende de licentieperiode.

Na het upgraden van je licentie:
We sturen dezelfde avond een nieuwe factuur. Dit geldt zowel voor het upgraden van je licentie als voor het verhogen van het aantal powerusers.

Rentman Tip: Voor het exacte prijsverschil tussen licenties: zie onze website.

Hoe zeg ik mijn Rentman account op?

Het spijt ons te horen dat je je Rentman account wil opzeggen! Dit is onomkeerbaar, dus als er frustraties zijn met de software raden we aan op ze op te lossen met de hulp van ons Support team.

Als je echt je licentie wil beëindigen en je Rentman account wil opzeggen, kun je dat doen door ons een email te sturen, of door contact op te nemen via de chat. Klik hier om ons een email te sturen

Als je ons een email stuurt vragen wij je te specificeren wat je accountnaam is en wat je reden is om op te zeggen.

Note: We kunnen alleen accounts opzeggen als de email of chat is gestuurd door het account admin (een poweruser met toegang tot de Configuratie module) met een email adres dat geregistreed is in Rentman.