Upgrade, downgrade of beëindig je licentie

In dit artikel leggen we je uit hoe je je licentie kunt upgraden en downgraden.

.

Hoe kan ik mijn licentie upgraden?

  1. Ga naar de settings Configuratie module > Account > Licentie.
  2. Kies Upgraden
  3. Wanneer je een andere licentie wilt kiezen, klik op "Andere licentie kiezen". 
  4. Kies in het volgende scherm welke licentie je wilt.
  5. Geef aan of je extra power users en/of extra schijfruimte wilt hebben.
  6. Selecteer  Volgende Stap
  7. Controleer je betalingsgegevens. 
  8. Lees en ga akkoord met de Machtiging. 
  9. Selecteer Volgende Stap
  10. Lees en ga akkoord met de voorwaarden, en klik op  Bevestigen 
  11. Wanneer je onopgeslagen gegevens hebt, sla deze dan op.
  12. Refresh de pagina en herlaadt Rentman
    mceclip0.png

Hoe kan ik mijn licentie downgraden?

  1. Ga naar de settings Configuratie module > Account > Licentie.
  2. Kies Upgraden
  3. Wanneer je een andere licentie wilt kiezen, klik op "Choose another license". 
  4. Kies in het volgende scherm naar welke licentie je wilt downgraden. Lees Dit onderdeel over de veranderingen in je licentie wanneer je downgraded.
  5. Geef aan of je extra/minder power users en/of extra/minder schijfruimte wilt hebben.
  6. Selecteer Volgende Stap
  7. Controleer je betalingsgegevens. 
  8. Lees en ga akkoord met de Machtiging. 
  9. Selecteer Volgende Stap
  10. Lees en ga akkoord met de voorwaarden, en klik op  Bevestigen  
  11. Wanneer je onopgeslagen gegevens hebt, sla deze dan op.
  12. Refresh de pagina en herlaadt Rentman

Wat gebeurt er wanneer ik mijn licentie downgrade?

Wanneer je downgrade van Pro naar Classic:

Moet je het volgende verwijderen:

  • Subprojecten
  • Inhuuropdrachten

Wanneer je downgrade van Classic naar Lite:

Moet je het volgende verwijderen:

  • Medewerkers
  • Voertuigen

Het volgende wordt automatisch verwijdert:

  • Eigen document templates
  • Taken
  • Planning van medewerkers en voertuigen 
  • Gebruikersrollen
  • Tijdsregistraties

Wanneer worden wijzigingen in mijn licentie meegenomen op de facturen die ik krijg?

Na het downgrade van je licentie:
Je nieuwe factuurbedrag en licentie worden geactiveerd na je huidige betaaltermijn, ofwel de datum van je eerstvolgende factuur. Dit geldt ook wanneer je betaaltermijn langer is dan één maand! Er zal geen creditfactuur verstuurd worden wanneer je je aantal extra powerusers downgraded tijdens je huidige betaaltermijn.

Na het upgraden van je licentie:
Een nieuwe factuur zal aan het einde van de dag naar je toegestuurd worden. Dit geldt voor zowel het upgraden van je licentie als het verhogen van je aantal extra powerusers en schijfruimte. Je kunt gelijk gebruik maken van de extra powerusers of schijfruimte.

Rentman Tip: Voor de precieze prijsverschillen tussen de licenties: Zie onze website.

Hoe beëindig ik mijn licentie?

Vervelend om te horen dat je je licentie wilt beëindigen! Wanneer je dit doet, is dit onomkeerbaar, wanneer je dus tegen issues of frustraties aanloopt is het dus verstandig om deze eerst op te lossen met de hulp van ons Support team.

Wanneer je echt je Rentman account op wilt zeggen en je licentie wilt beëindigen, dan kun je dit doen door ons een mailtje te sturen of door contact met ons op te nemen via de chat. Gebruik  deze link om ons een mailtje te sturen

Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar support@rentman.io waarin je aangeeft namens welk bedrijf je mailt, wat je accountnaam is en waarom je je licentie op wilt zeggen.

Let op: We kunnen je account alleen stopzetten wanneer er door een admin gemaild wordt (een poweruser met toegang tot de configuratie module) via een in Rentman geregistreerd mailadres. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.