Bestaande Diensten bewerken & verwijderen

In dit artikel lees je hoe je bestaande Diensten kan bewerken en verwijderen. Meer weten over het aanmaken van Diensten? Lees dan dit artikel.

Een reguliere Dienst bewerken

edit regular shifts.gif

1. Ga naar de account_circle Personeelsplannermodule
  2. Rechtermuisknop op de dienst en selecteer editBewerken
  3. Maak de benodigde wijzigingen.
  4. Klik op Bevestigen

Een terugkerende Dienst bewerken

edit recurring shifts.gif

1. Ga naar de account_circle Personeelsplannermodule
  2. Rechtermuisknop op de dienst en selecteer editBewerken
  3. Maak de benodigde wijzigingen.
  4. Klik op de optie waarop je de wijzigingen wilt toepassen:
    Toepassen op deze en toekomstige herhalingen Toepassen op alle Toepassen Opmerking: De Van en Tot velden kun je niet in bulk bewerken.
  5. Klik op Bevestigen

Een standaard Dienst bewerken

edit default shift.gif

1. Ga naar de account_circle Personeelsplannermodule
  2. Rechtermuisknop op de dienst en selecteer editBewerken of klik op de bovenste rij 'Diensten'
  3. Klik op Standaard diensten
  4. Zoek de standaard dienst die je wil bewerken en klik op edit
  5. Maak de benodigde wijzigingen.
  6. Klik op Bevestigen

Een reguliere Dienst verwijderen

delete a regular shift.gif

1. Ga naar de account_circle Personeelsplannermodule
  2. Rechtermuisknop op de dienst en selecteer deleteVerwijderen
  3. Lees het bericht en klik op Ok om te verwijderen

Een terugkerende Dienst verwijderen

delete recurring shifts.gif

1. Ga naar de account_circle Personeelsplannermodule
  2. Rechtermuisknop op de dienst en selecteer deleteVerwijderen
  3. Klik op de optie die je wilt verwijderen.
    Alleen selectie Deze en toekomstige Alle Opmerking: Als je alle diensten selecteert om te verwijderen, worden alle diensten in het verleden en in de toekomst verwijderd.

Een standaard Dienst verwijderen

delete default function.gif

1. Ga naar de account_circle Personeelsplannermodule
  2. Rechtermuisknop op een dienst en selecteer bewerkenBewerken of klik op de bovenste rij met de naam 'Diensten'
  3. Klik op Standaard diensten
  4. Zoek de standaarddienst die je wil verwijderen en klik op verwijderen
  5. Lees het bericht en klik op Standaarddienst verwijderen om te verwijderen