Uitnodigingen in één keer naar medewerkers versturen

Je kan medewerkers uitnodigen om hun beschikbaarheid op te geven of ze direct uitnodigen voor een specifieke functie.

-

Medewerkers ontvangen uitnodigingen per e-mail en in de Rentman Mobile app. Rentman registreert de antwoorden direct in de crewplanner.

Verstuur uitnodigingen naar medewerkers in één keer

Wanneer je uitnodigen-met-één-klik gebruik om medewerkers voor verschillende functie uit te nodigen, kun je ervoor kiezen deze uitnodigingen in één keer te versturen.

updated sending invitations flow.gif

Zo doe je dat:

1. Klik op Uitnodigen en versturen rechts bovenin de hoek van je scherm en kies 'Uitnodigingen versturen'. Het aantal ernaast geeft het aantal niet verstuurde uitnodigingen aan.
  2. Selecteer de projecten en functies in de pop-up met een planning.
  3. Selecteer de medewerker(s) die je uit wil nodigen voor de functie(s).
  4. Selecteer het soort uitnodiging en voer een vervaldatum in.
  5. Klik op Bericht toevoegen
  6. (Optioneel) Je kan de vervaltdatum en een bericht kiezen. Om een bericht toe te voegen kun je ook een template aanmaken/toepassen
  7. Uitnodigingen versturen